آرشیو اردیبهشت ماه 1400

طراحي سايت حرفه اي و سئو در شيراز

پنجشنبه ۰۸ شهریور ۰۳

قوانين كلي كار

۳۸ بازديد

قوانين كلي كار 

 

زماني كه اختلافي بين كارفرما و كارگر به وجود مي آيد كه اين اختلاف به علت تخلف يكي از طرفين از قرارداد بسته شده ي كاري ميان آن ها باشد در قدم اول بايستي با سازش دوطرف مشكل به وجود آمده حل شود اما در صورتي كه مشكلات جدي تر باشد و با سازش حل نشود بايد از طريق هيئت هاي حل اختلاف قانوني رسيدگي شود.

از پر تكرار ترين اتفاقاتي كه ميان كارگر و كارفرما ممكن است به وجود بيايد ميتوان به مسائلي مثل عدم پرداخت حقوق و عيدي، سنوات، بيمه و ديگر مزاياي ذكر شده در حقوق كارگزان اشاره نمود كه در اين ميان به دليل عدم شناخت كافي قوانين از جانب كارگران، زمينه ساز دعوي هاي حقوقي مي‌شود. به اين منظور براي حمايت از حق كارگر بهتر است كه از وكيل اداره كار در شيراز كمك گرفته شود.

 

قوانين بيمه بيكاري كارگر

بيمه بيكاري شامل افرادي مي شود كه به صورت ناخواسته از كار بيكار شده اند و كارگراني كه طبق اراده ي خود از كار خارج شده اند شامل حمايت هاي بيمه بيكاري نخواهند شد كه تشخيص اختياري بودن يا نبودن بيكاري بيمه شدگان بر عهده ي نمايندگان اداره ي تعاون، كار و رفاه اجتماعي مي باشد.

در صورتي كه از نظر هيئت حل اختلاف اخراج كارگر از محل كار غير موجه تشخيص داده شود، حكم بازگشت كارگر اخراجي و پرداخت حق السعي او را از تاريخ اخراج صادر ميكند و در صورت موجه بودن اخراج كارگر از نظر هيئت حل اختلاف، كارگر مشمول اخذ حق سنوات به ميزان مشخص شده خواهد بود.

 

ارتباط بيمه بيكاري با وكيل اداره كار

براي اينكه مراجع حل اختلاف صلاحيت رسيدگي به پرونده اي را داشته باشند مي بايستي بين طرفين دعوا رابطه كارگري و كارفرمايي احراز گردد. بنابراين كارگري كه قرارداد دائم و يا موقت با كارفرما دارد و از كار اخراج شده، بايد در دادخواست خود درخواست بازگشت به كار نمايد و در صورتي كه مرجع، رابطه كارگري و كارفرمايي را احراز نمايد ، به اختلاف رسيدگي مي شود.

تاييد اخراج كارگر توسط كارفرما از مواردي است كه توسط مراجع حل اختلاف كار مي بايستي به آن راي دهند تا با تائيد آن، كارگر بتواند از مزاياي بيمه بيكاري برخوردار گردد.

براي دريافت مشاوره ي حقوقي در شيراز و اطلاع از حقوق قانوني خود در زمينه ي كاري به صفحه وكيل اداره كار شيراز مراجعه كنيد.

 

اجراي ابلاغيه در اداره كار چه مدت طول مي كشد؟

با صادر شدن ابلاغيه هاي مبني بر شكايات هر يك از طرفين دعوا (كارگر يا كارفرما) حداكثر تا 15 روز پس از صدور راي هيئت امنا لازم الاجرا مي گردد و اگر يكي از طرفين اعتراضي به راي صادره داشته باشند ميبايست متن اعتراض را به صورت كتبي به هيئت حل اختلاف تحويل دهد تا راي نهايي صادر گردد.

كارگراني بيمه شده اي كه تقاضاي دريافت بيمه بيكاري دارند ميبايست حداكثر تا يك ماه بعد از ثبت تاريخ بيكاري به اداره ي تعاون، كارو رفاه اجتماعي مراجعه نمايند. در صورت عدم مراجعه ي  كارگر، مراجعه متقاضي بعد از 30 روز با عذر موجه و با تاييد هيئت حل اختلاف اداره تعاون، كارورفاه اجتماعي تا ظرف 3 ماه امكان پذير است.

ميزان مبلغ بيمه بيكاري از تاريخ بيكاري محاسبه شده و مدت دريافت بيمه ي بيكاري جزو سوابق پرداخت حق بيمه از نظر بازنشستگي، از كارافتادگي و فوت محسوب مي شود.

 

قوانين كار براي زنان

انجام كارهاي سخت و حمل وسايل سنگين كه وزن آن ها بيش از حد مجاز است بدون كمك گرفتن از وسايل كمكي مكانيكي براي زنان ممنوع است.اگر كارگر زن باردار شود زمان مرخصي ايشان 90 روزه است كه جايز است 45 روز از آن را بعد از زايمان استفاده كند. براي مشاوره ي اطلاعات در مورد قوانين و شرايط كار زنان و براي يافتن بهترين وكيل زن در شيراز مي توانيد با سايت وكيل شيراز در تماس باشيد.

وبسايت وكيل شيراز وبسايتي براي شماست كه به دنبال بهترين وكيل هاي شيراز مي گرديد. اين وبسايت با هدف وكيل ياب شيراز ايجاد شده و در تلاش است كه بهترين وكلاي شيراز را به شما معرفي كند. اميد است با اين هدف بتوانيم گرهي از مشكلات هموطنان عزيز باز كنيم.

كافيست بر روي تخصص مورد نظر خود كليك كرده تا وكلاي مربوط به آن را مشاهده نموده و با انتخاب هر وكيل، اطلاعات ايشان از قبيل آدرس و شماره تماس نمايش داده خواهد شد.

شما عزيزان مي توانيد از مشاوره حقوقي رايگان در شيراز توسط بسياري از وكلاي معرفي شده در وبسايت وكيل شيراز برخوردار شده و پاسخ سوالات خود را از ايشان دريافت نماييد.